Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Arkitekt Martin Skafte, Udviklingschef Katja Adelhøj Lindblad og Politiker Søren Wiborg. Du kan vinde et gavekort til Aarstiderne på 700 kr, et gavekort til Restaurant Krabben på 500 kr, eller et gavekort på 250 kr til Vallensbæk Stue- og Havecenter.

Vallensbaek
Vallensbæk Kommune

Vinderne:

Bjørn Jordan – Vallensbæks vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Ole Hansen – Vallensbæks vinder af “Sjoveste løsning”
Maja Ipsen – Vallensbæks vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Vallensbæk:

Martin har enmandsfirmaet M-ART-IN. Seneste projekter inkluderer renovering et kontorhus i Smørum, et fysio- og ergocenter for Gentofte Kommune og en café. Han har lavet rådgivning og skitsering for Arkitekthjælpen og han holder kurser gennem Akademisk Arkitektforening for arkitekter eller studerende, der har ønske om at starte eget firma. Martin er desuden lystsejler og jæger. Han har sin sortering ”under vasken” og glæder sig til at se, hvad andre borgere finder på.
Katja er 31 år og har boet i Vallensbæk hele sit liv. Til daglig er hun udviklingschef i en almen boligadministration. Som formand for Teknik- og Miljøudvalget i Vallensbæk er det vigtigt for hende, at der hele tiden holdes fokus på, hvordan vi kan passe på miljøet, og det er her skrald og sortering af skrald kommer ind i billedet. Vi skal hele tiden se på, om vi kan blive bedre til at sortere vores skrald, siger hun. Katja bor i en almennyttig bolig.

Søren sidder på 12. år i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk og er netop startet på en 4. periode. Søren sidder i Teknisk Udvalg og herfra vil han sætte yderligere fokus på håndteringen af affald. Det starter i hjemmet, og den kommunale affaldsordning skal afspejle borgernes store lyst og engagement i at sortere deres eget affald. Søren medgiver, at her har han selv lidt at lære. I det daglige arbejder han som Central Vagtleder ved Københavns Politi.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Aarstiderne på 700 kr
Gavekort til Restaurant Krabben på 500 kr
Gavekort til Vallensbæk Stue- og Havecenter på 250 kr