Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Arkitekt Bernd Kjelland, Anfører Michael Smidt og Formand Svend Pedersen. Du kan vinde et gavekort til Aarstiderne på 700 kr, et gavekort til Restaurant Dueslaget på 500 kr, eller et gavekort til Viften på 250 kr. Alle deltagere får 1 stk billet til Heerup Museet.

Roedovre
Rødovre Kommune

Vinderne:

Tina Lykke Malling Buck – Rødovres vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Steen Petersen – Rødovres vinder af “Sjoveste løsning”
Lars Jakobsen – Rødovres vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Rødovre:

Bernd er uddannet arkitekt fra Arkitektskole i Aarhus. Du kender ham måske som manden bag Heerup Museet, renoveringen af Årslevvej 25, som blev årets hus i 2007 eller Diners Club på Park Allé i Brøndby. Bernd benytter sig af den klassiske ”under-vasken” sortering – og glæder sig til at få gode idéer.
Michael er forward i Rødovre Mighty Bulls, som i øvrigt er i Superligaen. Han har spillet på landsholdet og desuden været med ved VM fire gange. Michael benytter sig af den klassiske ”under vasken” sorteringsmetode.
Svend er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Rødovre kommune. Hjemme hos Svend går man meget op i at sortere, og han bruger da også en stor del af sin tid på at opfordre borgerne til at sortere affaldet, så mest muligt genbruges.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Aarstiderne på 700 kr
Gavekort til Restaurant Dueslaget på 500 kr
Gavekort til Viften på 250 kr
1 stk billet til Heerup museet