Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Livstilsekspert og kommunikationsrådgiver Christine Feldthaus, kreativ direktør Vigga Svensson og borgmester Bo Asmus Kjeldgaard. Du kan vinde et gavekort til Billetnet på 700 kr, et gavekort til en middag for to på restauranten BioMio eller to biografbilletter til Nordisk Films biografer.

Koebenhavn

Vinderne:

Mirja D. Overheu – Københavns vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Selina Juul – Københavns vinder af “Sjoveste løsning”
Emilie Müller – Københavns vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i København:

Christine Feldthaus er foredragsholder, kommunikationsrådgiver og livsstilsekspert. Hun har gennem mere end 20 år beskæftiget sig med forbrugeradfærd og danskernes forskellige livsstile, bl.a. som direktør i reklamebranchen og er en efterspurgt foredragsholder og klummeskribent. I januar 2008 ændrede Christine Feldthaus markant livsstil, da hun besluttede sig for at lægge sine forbrugsvaner om og blive miljømoster i forbindelse med bogudgivelsen “Feldthaus skruer ned.”
Bo Asmus Kjeldgaard er SF´er og har netop sat sig i borgmesterstolen i Teknik- og Miljøforvaltningen i København, der har affaldsområdet under sig. Han har i mange år haft miljøet som en af sine mærkesager og ser affaldsområdet som en vigtig del af miljøarbejdet i Københavns Kommune.
Direktør og kreativ chef for børnetøjsfirmaet Katvig, speaker på TV2 Zulu.   Vigga er ejer og direktør af børnetøjsfirmaet Katvig, der er godt på vej til at blive en 100 % bæredygtig virksomhed. Vigga var i en årrække studievært på TV programmet ”Okay Tone” og radioprogrammet ”Det elektriske barometer”, før hun i 2003 stiftede Katvig sammen med en veninde. Ved siden af arbejdet med Katvig arbejder hun som speaker på TV2 Zulu.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Billetnet på 700 kr
Gavekort til middag for to på den økologiske restaurant og klimavenlige restaurant BioMio
2 biografbilletter til Nordisk Films biografer
Bogen Restesafari – Turen går mod mindre madspild