Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Musiker Peter Bastian, Borgmester Kirsten Jensen og arkitekt Kickan Horten Utzon. Du kan vinde et gavekort på 700 kr til Aarstiderne, et gavekort til Silvan på 500 kr, eller Christine Feldthaus bog “Feldthaus skruer ned” i hardcover.

Hilleroed
Hillerød Kommune

Vinderne:

Tomas Poulsen – Hillerøds vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Per Hauge – Hillerøds vinder af “Sjoveste løsning”
Bodil Mulla – Hillerøds vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Hillerød:

Peter Bastian, folkekær musiker og foredragsholder. Uddannet både i teoretisk fysik og klassisk fagot. Han har udgivet bogen ”Ind i musikken” og har blandt andet modtaget DR’s Rosenkjærprisen. Hjemme hos Peter Bastian sorteres der i papir, pap, metal, batterier, maling – alt til genbrugsstationen. Vi har dog ikke en kompost.
At være med i en kampagne, der skal være med til at gøre hverdagen renere, er ganske naturligt for Kirsten Jensen. Miljø og klima ligger nemlig den garvede politikers hjerte nær.
Kickan er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets arkitektskole i 1999 og arbejder i dag for Hillerød Kommune. Hun er blandt andet involveret i arbejdet med facader, skiltning, byrum samt byggetilladelser. Kickan sorterer pt. sit affald i madaffald samt alm. husholdningsaffald, og ser frem til at blive inspireret af gode løsninger til sortering af det øvrige affald.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Aarstiderne på 700 kr
Gavekort til Silvan på 500 kr
Christine Feldthaus: “Feldthaus skruer ned” bog i hardcover