Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Designer André Medborg, Naturvejleder Torben Juhl og Borgmester Kjeld Hansen. Du kan vinde et gavekort på 700 kr til Aarstiderne, et gavekort til Herlev Kro/Restaurant Leslie på 500 kr, eller et gavekort på 250 kr til Herlev Teaterbio.

Herlev
Herlev Kommune

Vinderne:

Bent Larsen – Herlevs vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Sidse Breer-Schultz – Herlevs vinder af “Sjoveste løsning”
Lene Thystrup Knudsen – Herlevs vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Herlev:

André arbejder til dagligt som Designer. Han har en bachelor i Industriel Design fra Danmarks Designskole og en MA i Advanced Product Design fra Institute of Design i Sverige. Han har været med til at udvikle så forskellige ting som lamper og div. biler. André sorterer sit affald sædvanligt – under vasken, og glæder sig derfor til at blive inspireret.
Torben er naturskoleleder ved Kildegården, som byder på naturoplevelser af forskellig art for både børn og voksne. Som regel har Torben en finger med i arrangementerne. Hjemme hos Torben går man meget op i at sortere affaldet, da der er ekstra fraktioner som følge af, at han både holder orme, høns, får og geder.
Kjeld Hansen har været Herlevs borgmester siden 1996. Han blev valgt ind i kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne for første gang i 1986. For Kjeld Hansen er det ikke uvant at arbejde for miljøet – blandt mange ting har han siddet som Kontorchef i Miljøstyrelsen.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Aarstiderne på 700 kr
Gavekort til Herløv Kro/Restaurant Leslie på 500 kr
Gavekort til Herlev Teaterbio på 250 kr