Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Byrådsmedlem Cheri-Mae Marlena Williamson, Skuespillerinden Daimi og Grøn guide i Gladsaxe: Jesper Bjerring Larsen. Du kan vinde et gavekort til Aarstiderne på 1500 kr. Alle deltagere får Christine Feldthaus bog “Feldthaus skruer ned”.

Gladsaxe
Gladsaxe Kommune

Vinderne:

Kenneth Berger – Gladsaxes vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Thine Buch Laursen – Gladsaxes vinder af “Sjoveste løsning”
Eva Spendrup – Gladsaxes vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Gladsaxe:

Cheri-Mae Marlena Williamson er radikalt byrådsmedlem i Gladsaxe og er i dag formand for Miljøudvalget. Hjemme hos Cheri-Mae sorterer de papir, glas, metal og især batterier fra dagrenovationen. Cheri-Mae bruger de opstillede containere ved hendes bopæl minimum hver 2. uge. I sommerhalvåret bruges genbrugsstationen, mens det organiske materiale går til rhonedendronen så den sætter flere blomster.
Daimi er skuespillerinde og sangerinde og er blandt andet fast tilknyttet Jytte Abildstrøms teater Riddersalen. Miljø og økologi har været vigtigt for Daimi, også før alle vi andre begyndte at tale om det, og hun hjemmekomposterer alt det hun kan.
Jesper Larsen er grøn guide i Gladsaxe. En aktiv ildsjæl som giver vejledning og gode miljøråd til alle byens borgere. God affaldssortering står højt på dagsordnenen hos Jesper, som selv er god til at snedkerere enkle løsninger sammen.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til aarstiderne på 1500 kr
Trøstepræmie: “Feldthaus skruer ned” bog