Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Livsstils-ekspert Henrik Byager, Formanden for teknisk udvalg Lisbeth Winther og Arkitekt Charlotte Felding. Du kan vinde et gavekort til Restaurant Jacobsen på 700 kr, et gavekort til Aarstiderne på 500 kr eller et gavekort til Gentofte Kino på 250 kr. Alle deltagere i Gentofte kommune får 1 stk billet til Experimentariet.

Gentofte
Gentofte Kommune

Vinderne:

Gentofte Ungdomsskole – Gentoftes vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Claus Benzin – Gentoftes vinder af “Sjoveste løsning”
Thomas Gravenhorst Vinge – Gentoftes vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Gentofte:

Henrik er livsstils-ekspert, kommunikationsrådgiver, journalist og efterspurgt foredragsholder. Han har desuden arbejdet for både TV2-Nyhederne og TV-Avisen og er især kendt fra programmet ‘Den 6. Sans’. Henrik kan helt sikkert fortælle dig, hvorfor du sortere på lige præcis den måde du gør, men kan han selv sortere?
Lisbeth Winther er formand for Teknisk udvalg og repræsentantskabsmedlem i Vestforbrænding I/S. ”Det bliver sjovt at se, hvilke kreative ideer borgerne har til opbevaring af affaldet indtil det kan afleveres på genbrugsstationen eller til storskraldsordningen. Min egen løsning er ikke så kreativ men ganske effektiv, da jeg bruger et hjørne i min garage”.
Charlotte er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og er i dag indehaver af firmaet Felding Arkitekter MAA. Felding Arkitekter MAA har blandt andet stået for ombygning, indretning og tilbygning af forskellige villaer i Nordsjælland. Hjemme hos Charlotte bliver der sorteret i glas/flasker, pap/papir og alm. husholdningsaffald. Gentofte Kommune skelner ikke mellem grønt affald og alm. husholdningsaffald.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Restaurant Jacobsen på 700 kr
Gavekort til Aarstiderne på 500 kr
Gavekort fra Gentofte Kino på 250 kr
1 stk billet til Experimentariet