Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Skuespiller Jesper Asholt, Byrådsmedlem Preben S. Petterson og Arkitekt Keld Fisker. Du kan vinde en madkurv fra Stengården til 1000 kr, et gavekort til Restaurant Mediterraneo på 600 kr eller et gavekort til Galaksen på 300 kr. Alle deltagere fra Furesø Kommune får chokolade fra Stengården.

Furesoe
Furesø Kommune

Vinderne:

Connie Køster Svendsen – Furesøs vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Henrik Dalgaard – Furesøs vinder af “Sjoveste løsning”
Henriette Hjorth – Furesøs vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Furesø:

Jesper Asholt er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater. Han har optrådt i mange forskellige roller; du kender ham måske fra Mifunes sidste Sang, Nikolaj og Julie eller Kunsten at græde i kor. Hjemme hos Jesper har de en kompost der er så stor, at den går under navnet: “Jesperhus Kompostpark”!
Preben er valgt ind i byrådet for Socialdemokraterne. Han sidder i dag som formand for Miljø-, Teknik- og Erhvervsudvalget i Furesø Kommune. Hjemme hos Preben bliver der sorteret i køkkenaffald, papir, pap og aviser, emballage, flasker og glasvarer, batterier, genanvendeligt tøj, maling og kemi, samt haveaffald og kompost. Kun køkkenaffald kommer i affaldssækken, resten afleveres på genbrugsstationen, inkl. storskrald fx. udtjent elektronik.
Kjeld er selvstændig arkitekt og har blandt andet været involveret i opførelsen af Bofællesskabet Langkærgård for voksne udviklingshæmmede i Værløse. Hjemme hos Kjeld går man meget op i, at sortere og tager derfor ofte en tur på den lokale genbrugsstation.

Hvad der blev vundet:

Madkurv fra Stengården til 1000 kr
Gavekort til Restaurant Mediterraneo på 600 kr
Gavekort til Galaksen på 300 kr
Chokolade fra Stengården