Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Leder af kulturhuset Anja Linde, arkitekt Torben Nagel og politiker Morten Skovgaard. Du kan vinde et gavekort på 700 kr til Aarstiderne, et gavekort til Restaurant Regnbuen på 500 kr, eller et gavekort til Rejsestalden på 250 kr.

Frederikssund
Frederikssund Kommune

Vinderne

Bjarne Aaskov - Frederikssunds vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Kim Nørregaard – Frederikssunds vinder af “Sjoveste løsning”
Ole Gorm Norden Andersen – Frederikssunds vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Frederikssund:

Anja er leder i kulturhuset Rejsestalden. Her er hun med til at udvikle det lokale kulturliv, blandt andet når de arrangerer kulturnatten ‘Blå Nat’ i Jægerspris. Rejsestalden har en omfattende sortering, som blandt andet inkluderer pap, papir og glas  
Torben er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole København i 1981 og medejer af Arkitektfirmaet Mangor & Nagel A/S. Firmaet er med afdelinger i Frederikssund, København og Roskilde blandt landets største arkitektvirksomheder og er bl.a. arkitekter på det nye shoppingcenter ‘Sillebroen’ i Frederikssund. Hjemme hos Torben bliver der sorteret i papir / glas / bioaffald / restaffald.
Morten er konservativ politiker og har siddet som gruppeformand i byrådet siden 2001. I dag blandt andet som formand i Teknik- Miljø- og erhvervsudvalget i Frederikssund Kommune. Hjemme hos Morten går man mest op i at sortere i ”rød og grøn” dagrenovation, samt papir, glas, metal og ”småt brændbart” til genbrugspladsen.

Hvad der blev vundet:

Gavekort til Aarstiderne på 700 kr
Gavekort til Restaurant Regnbuen på 500 kr
Gavekort til Rejsestalden på 250 kr