Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Talentchef hos Brøndby IF, Kim Vilfort, Udvalgsformand Vagn Kjær-Hansen og Miljøchef Kathleen Kjærulff. Du kan vinde et gavekort til Aarstiderne på 1000 eller 400 kr.

Broendby
Brøndby Kommune

Vinderne:

Søren Kristensen – Brøndbys vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Nicky Munch – Brøndbys vinder af “Sjoveste løsning”
Marianne Johannsen - Brøndbys vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Brøndby:

Kim Vilfort er tidligere professionel fodboldspiller i Brøndby, og han var som landsholdsspiller med til at vinde europamesterskabet i 1992. Kim bor i Brøndby og arbejder nu som talentansvarlig i Brøndby IF.
Vagn Kjær-Hansen er SF`er og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune. “Affaldssortering skal først og fremmest være nemt, og det er vigtigt, at vi allesammen vænner os til at gøre det i dagligdagen. Når næsten alle typer affald bliver afhentet, hvor vi bor, synes jeg, det er let at gøre mit bidrag til, at så meget som muligt genbruges – eller bortskaffes uden at svine unødigt. Min nyeste sorteringshjælper er den kompostbeholder, jeg købte billigt på genbrugsstationen sidste år – så kan alt det grønne køkkenaffald blive til jord i stedet for at fylde i skraldespanden.”
Som Miljøchef i Brøndby Kommune arbejder Kathleen Kjærulff især for at motivere borgere og virksomheder til at gøre det rigtige i forhold til miljøet. Hjemme hos Kathleen handler det om at motivere mand og børn til at tænke på miljøet, f.eks ved at sortere affaldet. Hos Kathleen har de valgt at have pap, papir, glas, plast og batterier som en integreret del af køkkenet på et meget synligt sted og sammen med lækre fristelser i form af frugt og grønt. Når tingene står så synligt, som det gør hos Kathleen, er hun sikker på at der også er større sandsynlighed for, at ungerne af sig selv tager en håndfuld med ned af trappen, når de nu alligevel skal ned.

Hvad der blev vundet:

Gavekort fra Aarstiderne på 1000 eller 400 kr