Dommerne der vil bedømme de indsendte billeder er: Arkitekt Annegitte Hjort, konsulent Søren Jesen og musiker Jørgen Artby . Du kan vinde et gavekurv fra Grantoftegård på 1500 kr, 700 kr eller 400 kr. Alle deltagere får Christine Feldthaus bog “Feldthaus skruer ned”.

Ballerup
Ballerup Kommune

Vinderne:

Helge Bendtsen – Ballerups vinder af “Flest typer affald på mindst plads”
Lars L. Lundgren – Ballerups vinder af “Sjoveste løsning”
Majbritt Marfelt – Ballerups vinder af “Smukkeste løsning”

Dommerne i Ballerup:

Annegitte er uddannet arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole og i dag ansat i Ballerup Kommune som byplanarkitekt. Hun har en master i Integreret Planlægning ved Kbh.Universitet/Geografisk Institut med speciale om borgerinddragelse i den fysiske planlægning. Annegitte arbejder især med bebyggelses- og lokalplanlægning og er pt planlægger på det nye bykvarter Søndergård i Måløv.
Søren Jensen, konsulent i et Andels Grovvarerselskab, mellem af Grønt Råds Affaldsgruppe i Ballerup. Aktiv som forældre i Grantofteskolens Skolebestyrelse.
Jørgen er en gammel kending i Ballerups kulturliv – dirigent, arrangør og sanger. Kendt som manden der tændte for musikken i Ballerup – og lod den spille, så alle kunne være med, lytte og få glæde af den. Bl.a. startede han de populære Ballerup Festival’er. I dag er Jørgen stadig aktiv som leder og musiker i lokale bands i Ballerup bl.a. Det Danske Vikingband, Mimrebanden, Ballerup Underholdningsorkester og A-Holdet.

Hvad der blev vundet:

Gavekurv fra Grantoftegård på 1500 kr
Gavekurv fra Grantoftegård på 700 kr
Gavekurv fra Grantoftegård på 400 kr